Lav energioptimeringer og spar på regningen

Vinduer og døre med lang levetid

Vinduer og døre med lang levetid

Vi laver vinduer og døre på hele Sjælland, men primært i København, Ballerup og Roskilde. Derudover er vi din lokale Swedoor dørmand – din garanti for kvalitetsdøre.

Overvejer du at få nye vinduer og døre?

Ved at udskifte de gamle vinduer og døre, kan elforbruget blive reduceret markant. Nye vinduer og døre koster ikke nødvendigvis en formue, men med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af elforbruget væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv, samt skaber bedre stemning i boligen. Som specialist ved vi yderligere, at støjniveauet er minimalt ved nye vinduer og døre, hvilket er en stor prioritet for mange mennesker – især i København.

Din ekspert i vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Derfor står vi klar til at vejlede og rådgive dig i forbindelse med dit valg af vinduer og døre. Som fagmand med flere års erfaring i tømrerbranchen, har vi set et utal af flotte og funktionelle døre- og vinduesløsninger. Dermed kan vi altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed. Hos os er sikret, at du får en løsning, som lever op til dine ønsker og behov. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduet eksempelvis placeres i husets facade eller tag, skal det helst placeres så højt som muligt, idet placeringen har betydning for mængden og kvaliteten af lys, der kommer ind i boligen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Det miljørigtige valg

Hos NOELLBYG kan vi være behjælpelige, hvis du skal have nye vinduer og døre. Vi har en passion for at skabe miljøorienterede løsninger, hvorfor vinduer og døre er en spidskompetence hos os. En sådan optimering gavner ikke blot vores kunder – men også miljøet. Hos os er du sikret et resultat af høj kvalitet, der lever op til dine ønsker og behov. Vi sætter en ære i at lytte til vores kunder, hvor vi bidrager med vores faglige ekspertise, så vi kan finde den bedst mulige løsning for vores kunder. Hos os er der ingen problemer – kun løsninger.

Vi hjælper gerne

Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig med dine nye vinduer og døre. Du er meget velkommen til at ringe til os på 30 20 92 81, skrive til os på e-mail Kontakt@noellbyg.dk eller bruge kontaktformularen herunder. Så giver vi et uforpligtende tilbud