Har du akut brug for en tømrer?

Har du akut brug for en tømrer?

Der kan hurtigt opstå en situation som ikke lige var planlagt, hvor man kan få brug for en tømrer der kan rykke hurtigt ud. Det kan både være i forbindelse med en skade, eller et andet akut opstået problem. Derfor har vi lavet en løsning, der passer netop til disse uforudsigelige situationer, hvor det er vigtigt at der kan rykkes hurtigt ud, så opgaven løses inden for kort tid.

Derfor rykker vi hurtigt

Vi oplever en stigende efterspørgsel ved akutte sager, hvor kunden ikke kan vente bagerst i køen. Det kan både være tilfælde hvor der er tale om en skade, et problem der er til gene i dagligdagen eller noget helt tredje. Det kunne eks. være hvis der er tale om et hul i taget, som vil forsage endnu større skade, hvis dette ikke udbedres straks. Derfor kommer vi ud til dig hurtigst muligt, for at besigtige opgaven og påbegynde arbejdet straks. Vi informerer løbende omkring det forventede tidsestimat, så du kender omfanget af opgaven.

Det skal du gøre, når du har en akut sag

Ring til os hurtigst muligt på tlf. 30 20 92 81, når der opstår akut sag. Vi hjælper dig godt igennem hele forløbet og rådgiver dig gerne omkring situationen. Er der tale om en forsikringsskade, hjælper vi også gerne med formidlingen heraf.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.