Dit professionelle byggefirma

Nyt tag eller tagrenovering

Nyt tag eller tagrenovering

Hos NOELLBYG laver vi alle former for tagarbejde. Vi laver tag på hele Sjælland – primært fra Roskilde til Ballerup og København.

Professionel tagrenovering eller nyt tag

NOELLBYG er det rette professionelle valg, hvis du skal have lavet tagarbejde. Vi arbejder ud fra tre faktorer: faglighed, dygtighed og tilfredshed. Vi lægger vægt på, at alle vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde – vi lever nemlig af tilfredse kunder. Og denne tilfredshed kommer kun med yderste god faglighed og dygtighed.

Når man skal have lavet tag, er der nogle vigtige parametre, som skal spille sammen i en højere enhed for, at resultatet bliver det allerbedste. Fx kan et nyt tag løfte hele husets arkitektoniske udtryk, et nyt tag kan forbedre indeklimaet og ikke mindst stiger værdien på huset. Som professionelt byggefirma, tager vi højde for alle disse parametre så i får den bedste samlede løsning. Kontakt os, hvis du skal have lavet enhver form for tagarbejde. Ring gerne på telefon 30 20 92 81 for en uforpligtende dialog omkring, hvad vi kan hjælpe med. Du kan også kontakte os via e-mail på Kontakt@noellbyg.dk eller ved at udfylde formularen her på siden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Mulighederne er mange for nyt tag

Hos NOELLBYG elsker vi at lave nyt tag. Vi har flere faggrupper i teamet, så du kan altid forvente, at vi giver dig én samlet løsning. Når vi laver nyt tag, har vi flere muligheder og løsninger. Disse løsninger gennemgår vi med dig, så du kan vælge lige præcis det tag, der passer til dine behov og økonomi. Vi arbejder primært med decratag, bølgeeternit, tagpap, betontagsten eller tegltag. Der er forskellige fordele, men ens for dem alle er, at levetiden er lang og kvaliteten er i verdensklasse.

Vi hjælper med din tagrenovering

Tagrenovering er en vigtig proces for god vedligeholdelse. Det er ikke altid, at et nyt tag er nødvendigt, da man kan løse mange udfordringer med en renovering. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag, og giver dig en vurdering på, hvilket arbejde der skal laves. Hvis din tagrenovering har noget at gøre med en ulykke eller andet, så har vi nogle gode samarbejdsaftaler omkring forsikringssager. Hvis nu taget skal laves efter en storm, gør vi processen så gnidningsfri for dig som muligt.

nyt tegltag
nyt tag

nyt tegltag
nyt tag