Totalentreprenør med gode idéer

Totalentreprenør med gode idéer

Vi er et foretrukket byggefirma og totalentreprenør, der har vægt på en god kemi med vores kunder. Hos os er der ingen udfordringer – kun løsninger.

Pålidelig og kompetent totalentreprenør

Ud over at være et erfarent byggefirma, er NOELLBYG også en professionel totalentreprenør. Vi står klar til at varetage hele entreprisen for dit byggeprojekt. Vi tager styring i hele projektet og indhenter vores faste hold af samarbejdspartnere. På denne måned kan du nemt slappe af med en god fornemmelse i maven.

Den bedste investering du kan foretage, når du skal have lavet et større byggeprojekt, er at samarbejde med en pålidelig og kompetent totalentreprenør. Vi var nomineret til Årets Totalentreprenør 2019 og vinder i 2020, hvilket er din garanti for at få et slutresultat i høj kvalitet.

Lad os stå for entreprisen

Der er mange grunde til at lade NOELLBYG stå for din totalentreprise. Vi kender alle led og krav til et optimalt byggeprojekt, og vi har stået i spidsen af mange totalrenoveringer og entrepriser. Derudover lægger meget værdi i at være din kompetente rådgiver, der kommer med gode idéer og muligheder til projektet. Derudover sørger vi også for de nødvendige arkitekttegninger og ingeniørberegninger, hvis dette er aktuelt.

Med solid og passioneret erfaring i branchen har vi de helt rigtige værktøjer til at tilgå dit projekt. Som professionel totalentreprenør sørger vi for, at den aftalte økonomi forbliver det aftalte og at du altid er velinformeret omkring byggeriets fremskreden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Vi lever af tilfredshed og tillid

Når vi indgår et nyt samarbejde som totalentreprenør, arbejder vi ud fra tre faktorer: faglighed, dygtighed og tilfredshed. Vi ved, at større byggeprojekter er en tillidssag mellem begge parter. Derfor lægger vi en stor værdi i at være et menneskeligt firma, der er lyttende til kundens behov, løsningsorienteret og rådgivende. Vi ønsker god kemi og tæt dialog med vores kunder, fordi for os er en aftale en aftale.

Når vi har ageret totalentreprenør, er vores projekter altid blevet færdig til tiden uden at skulle gå på kompromis med den aftalte økonomi og kvalitetsløsninger. Samtidigt er resultatet blevet præcis som kunden ønskede det.

Vi er din totalentreprenør

Ring til NOELLBYG i dag på 30 20 92 81 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som totalentreprenør. Du kan også sende os en mail på Kontakt@noellbyg.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt med en uforpligtende dialog. Vi laver byggeprojekter lige fra Nordsjælland til København til Ballerup.