Totalrenovering af din bolig

Totalrenovering af din bolig

Vi er en foretrukket totalentreprenør, der har vægt på en god kemi med vores kunder, når vi laver totalrenoveringer. Hos os er der ingen udfordringer – kun løsninger.

Vi står for hele din totalrenovering

NOELLBYG er din professionelle totalentreprenør, der gerne står for hele entreprisen ved en totalrenovering. Vi står for mange renoveringer af huse og lejligheder, og har derfor fået et fast team af samarbejdspartnere. Dette er din garanti for, at du ikke skal koordinere forskellige fagmænd, når dit hus eller lejlighed skal totalrenoveres.

Der kan være mange grunde til, at man ønsker en totalrenovering. Det kan være, at man har købt et ældre hus og ønsker det moderniseret. Det kan også være, at man vil udnytte pladsen mere optimalt, og ønsker at ændre plantegningen i huset. Uanset grund tager vi altid udgangspunkt i vores kunders behov. Ud fra det rådgiver vi dem i, hvilke muligheder de har ved en optimal totalrenovering.

Længere nede på siden ser du før og efter billeder af køkkenet og badeværelset, som var en del af en totalrenovering af en lejlighed.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Tilfredsheden og kvaliteten er vigtigst

Når vi starter en totalrenovering, er det vigtig for os, at vi har god kemi og tæt kontakt med kunden. Et byggeprojekt i denne størrelse er nemlig en tillidssag mellem begge parter. Vi gør en dyd ud af at være menneskelige, lyttende og løsningsorienteret, da det er vores bedste erfaring for det mest optimal slutresultat. En totalrenovering er noget, der skal stå snorlige i mange år frem, og derfor har vi altid øjene rettede mod de bedste kvalitetsløsninger, da dette skaber den bedste tilfredshed.

Kontakt os nu

Hvis du ønsker et kompetent byggefirma og totalentreprenør til at stå for alt arbejdet med din totalrenovering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi laver byggeprojekter lige fra Nordsjælland til København til Ballerup. Vi kan kontaktes på telefon 30 20 92 81, e-mail Kontakt@noellbyg.dk eller udfyld formularen her på siden.