Lad NOELLBYG hjælpe dig

Forsikrings­skader og indbruds­sager

Forsikrings­skader og indbruds­sager

Hvis du er så uheldig at komme ud for indbrud, ulykke eller lignende i hjemmet, laver vi både forsikringssager og indbrudssager.

Vi bistår med hjælp ved indbruds- og forsikrings­skader

Uheldet kan være ude for selv den bedste. Der kan komme en slem storm og torden, der rammer taget, eller en indbrudstyv har smadret dit vindue. Det er aldrig til at forudse, hvornår sådanne hændelser sker. Når sådan en hændelse sker, er det dog aldrig sjovt at skulle igennem en længere proces om at få lavet det pågældende tag eller vindue.

NOELLBYG ønsker en så nem proces som muligt for vores kunder, og derfor tager vi os af indbruds- og forsikringssager.

Vi er et menneskeligt byggefirma

Vi er en virksomhed, der går op i at støtte og hjælpe folk. Det er en del af vores kultur at engagere os og tage ansvar. Derfor støtter vi både frivilligt arbejde og idrætsforeninger.

Ud over det har vi gjort det til en værdi at være behjælpelig ved indbruds- og forsikringssager, så processen bliver så glat og smertefri som muligt for vores kunder. Kontakt os på telefon 30 20 92 81 eller e-mail Kontakt@noellbyg.dk, hvis du har brug for vores hjælp. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vi udfører alt lige fra murerarbejde til tømrerarbejde.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.