Tømrerarbejde til private og erhvervskunder

Tømrer Herlev

Tømrer Herlev

Tømrerfirma med hænderne skruet rigtigt på

Er du på udkig efter en tømrer i Herlev, er du havnet det rette sted. Hos NOELLBYG ApS er vi stolte af at være dit foretrukne tømrerfirma. Vi har adskillige års erfaring i branchen, og med et hold af dygtige og faglærte tømrere, kan vi håndtere enhver tømreropgave uanset størrelsen eller kompleksiteten.

  • Kundecentreret tømrer i Herlev
  • Vi rådgiver og vejleder
  • Vi garanterer professionelle resultater
  • Vi benytter kvalitetsmaterialer

Som tømrer i Herlev hjælper vi private kunder lige såvel som erhvervskunder med deres projekter. Vi specialiserer os i alt fra tagrenoveringer, udskiftning af døre og vinduer, terrasser, totalrenoveringer og ombygninger og meget mere.

Kontakt din lokale tømrer i Herlev allerede i dag for et tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Vi har de rigtige værdier og sans for kvalitet

NOELLBYG ApS er bygget op omkring værdier som pålidelighed, kvalitet, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Med disse værdier som grundstenen i vores tømrerfirma, kan du føle dig tryg hele vejen gennem projektet. Som lokal tømrer i Herlev og omegn, har vi altid fokus på dine ønsker og behov, og vi leverer kun professionelle resultater, der imødekommer dine behov.

Vi står altid til rådighed til en uforpligtende samtale omkring dit projekt, og vi rådgiver og vejleder naturligvis altid, så dit projekt bliver vellykket. Som professionel tømrer i Herlev forstår vi vigtigheden af at levere arbejde til tiden og inden for det aftalte budget, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi ønsker nemlig at skabe langvarige relationer, der er baseret på tillid og høj faglighed.

Kontakt din tømrer i Herlev i dag

Når du skal have hjælp til dit projekt, må du ikke tøve med at kontakte os. Som lokal tømrer i Herlev kommer vi ud forbi dig og ser på din opgave, og giver dig naturligvis et konkurrencedygtigt tilbud. Kontakt os på telefon 30 20 92 81 eller på e-mail kontakt@noellbyg.dk.

Bor du i Ballerup, Smørum, Bagsværd, Glostrup eller et andet sted i hovedstaden, står vi også gerne til rådighed.

murer i gang med at blande spartel til badeværelse
tømrer med kap/geringssav i gang med at skære
murer i gang med at blande spartel til badeværelse
tømrer med kap/geringssav i gang med at skære