Din totalentreprenør og byggefirma

Gulvafslibning og gulvafhøvling

Gulvafslibning og gulvafhøvling

Hos NOELLBYG servicerer vi kunder på hele Sjælland – primært fra Roskilde til Ballerup til København. Vi garanterer dig en god gulvløsning.

Professionel gulvafslibning hos os

Hvis du skal have foretaget en gulvafslibning, er NOELLBYG et rigtig godt valg. Vi er et totalentreprenørfirma, og har derfor rådighed over faggrupper fra hele paletten. Vi foretager mange totalentrepriser, hvor gulvafslibning stort set altid er en del af entreprisen. Derfor kan du forvente høj kvalitet af gulvafslibning, og du kan stole på, at vi altid afleverer vores bedste håndværk.

Der kan være mange grunde til, at man ønsker en gulvafslibning. Gulvet er begyndt at se gammelt ud, der er mange ridser i eller man har købt et hus, hvor man ønsker at modernisere og renovere. Uanset årsag og uanset størrelse, så står vi klar til at besigtige opgaven.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Giv dine gulve nyt liv

Det kan sagtens betale sig at slibe sine gamle gulve i stedet for at få lagt helt nye. Vi laver primært gulvafslibning, men nogle gange kan en gulvafhøvling være nødvendig med meget medtagede plankegulve. Vi kommer og besigtiger din opgave, og først der kan vi vejlede dig i, hvad der er den bedste løsning for at give dine gulve liv igen.

Et godt samarbejde og kommunikation er nøglen til den bedste tilfredsstillelse og gode resultater. Derfor har vi meget vægt på at holde tæt kontakt til alle vores kunder, så de ved, hvad der sker i hele processen. Nogle gange er en gulvafslibning en mindre opgave, og andre gange er det en del af en større renovering. Uanset størrelsen på opgaven, ønsker vi kun god kemi og gode løsninger for vores kunder.

Skal du have foretaget en gulvafslibning?

Hvis du skal have lavet en gulvafslibning eller en totalrenovering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os finder vi altid en løsning, der passer lige præcis til dine behov. Du kan ringe til os på telefon 30 20 92 81 eller skrive til os på e-mail Kontakt@noellbyg.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.