Ombygning og tilbygning

Ombygning og tilbygning

Hvis du står overfor en stor totalrenovering, er NOELLBYG klar til at bistå som totalentreprenør. Vi arbejder på hele Sjælland fra Roskilde til Ballerup og København.

Vi er eksperter i ombygninger og tilbygninger

NOELLBYG er et professionelt byggefirma og entreprenør. Vi laver mange store totalrenoveringer, ombygninger og tilbygninger. Vores gode erfaring med sådanne projekter er derfor din garanti for et kvalitetsresultat.

Når vi indgår et samarbejde omkring en ombygning eller tilbygning, lægger vi vægt på tre faktorer: faglighed, dygtighed og tilfredshed. Vi har hele paletten af faggrupper, vi udvikler vores kompetencer hele tiden og sidst men ikke mindst er tilfredshed både fra kunden og os det eneste, vi synes er godt nok. Hvis du står og skal lave en ombygning eller tilbygning, kan vi starte med at have en uforpligtende dialog. Du kan kontakte os på telefon 30 20 92 81 eller e-mail Kontakt@noellbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Professionel ombygning af dit hus eller lejlighed

Drømmer du om at renovere dele eller hele din bolig? Hos NOELLBYG har vi stor erfaring med både udførelse og idéer til totalrenoveringer, og er derved en tillidsfuld samarbejdspartner. Vi tager dig under vores vinger, og giver dig den rette rådgivning og idéer til at lave den perfekte ombygning efter dine behov. For os er det vigtigste, at vores kunder føler sig trygge og i gode hænder. Derfor gør vi hver dag vores ypperste indsats, da vi elsker tilfredsstillende kvalitetsresultater.

Vi er din totalentreprenør på en tilbygning

Ønsker du at få lavet en tilbygning til din nuværende bolig, står vi gerne for hele entreprisen. Det kan enten være ekstra plads til husets beboelsesareal, et anneks eller lignende. Ingen opgave er god stor eller lille til os – til gengæld findes der kun gode løsninger. Derfor skal du forvente at være i trygge hænder hos os, hvis du skal have lavet en tilbygning. Vi rådgiver dig i alle de muligheder og løsninger på begrænsninger, som der ofte er ved tilbygninger. På den måde får du det bedste udbytte af dine ønsker til en tilbygning.