Vi er dit lokale tømrerfirma

Tømrer Ballerup

Tømrer Ballerup

Din lokale tømrer i Ballerup og omegn

Hos NOELLBYG ApS er vi din lokale tømrer i Ballerup og omegn. Vi har mange års erfaring i tømrerbranchen, og ved, hvad det kræver at levere professionelle resultater.

Vi hjælper private kunder og erhvervskunder, såvel som boligforeninger og offentlige institutioner med enhver form for tømrerarbejde. Med et team af dygtige tømrere, samt med erfaring i projektering, sikrer vi at dit projekt udføres med præcision og omhu, og til rette tid.

  • Lokal tømrer i Ballerup
  • Højt serviceniveau
  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetshåndværk hver gang

Skal vi hjælpe dig med dit kommende projekt? Kontakt NOELLBYG ApS, din professionelle tømrer i Ballerup, Smørum og omegn.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Vi leverer kvalitetshåndværk hver gang

Som erfaren tømrer i Ballerup, med en kærlighed til faget, sørger vi altid for at levere resultater fra øverste håndværksmæssige skuffe. Til glæde for dig, men også os selv. Når du vælger en tømrer i Ballerup, som virkelig sætter pris på at levere et godt resultat, er du sikret, at dit projekt bliver vellykket.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med opgaver inden for tagarbejde, døre og vinduer, ombygninger og renoveringer, træterrasser, totalentrepriser og meget andet. Vi har hænderne skruet rigtigt på, og vores ekspertise er vores garanti for veludførte resultater.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Når du har brug for en pålidelig tømrer i Ballerup, træder NOELLBYG ApS til med erfaring og ekspertise. Kontakt os allerede i dag for en samtale og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi er kendt for vores professionelle og imødekommende service, og vi stræber efter at have de mest tilfredse kunder.

For en uforpligtende samtale og et godt tilbud, kan du kontakte os ved at ringe på telefon 30 20 92 81 eller ved at sende en e-mail til kontakt@noellbyg.dk.

Bor du ikke i Ballerup, så fortvivl ej. Vi kører i det meste af København, herunder blandt andet Herlev, Bagsværd og Glostrup.