Tømrerfirma med tømrer i topklasse

Tømrer med solide hænder

Tømrer med solide hænder

Vi arbejder med alle former for tømrerarbejde, og er derfor en god samarbejdspartner at have til netop dit projekt. Vi kører på hele Sjælland lige fra Roskilde til Ballerup og København.

Få en tømrer i topklasse

NOELLBYG er et tømrerfirma, der arbejder med alle former for tømrerarbejde. Vi går altid efter at levere de bedste resultater, og derfor er vi en god samarbejdspartner at have til netop din opgave. Som tømrerfirma ved vi, at det er vigtigt for vores kunder med hurtigt udført arbejde – dog uden at gå på kompromis med kvalitet, hvorfor vores tømrer stræber efter effektiv udførelse af opgaver. Vi er et tømrerfirma, som føler en stor passion for at levere kvalitetshåndværk, hvilket er din garanti for, at vores tømrer altid er opdateret omkring de nyeste teknologier og metoder, som kan skabe endnu mere værdi for dig.

Vi har et stort fokus på at skabe tilfredse kunder. Derfor lytter vi altid til kundens ønsker og behov, som i kombination med vores faglige viden og erfaring, skaber de bedste resultater.

Har du brug for en tømrer?

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 30 20 92 81, skrive til os på e-mail Kontakt@noellbyg.dk eller bruge kontaktformularen herunder – så giver vores tømrer et gratis og uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i top. Vi arbejder hovedsageligt i København, men har også haft flere store kunder i henholdsvis Roskilde og Ballerup.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Vi er dit tømrerfirma

Hos NOELLBYG er du garanteret en tømrer, som er kendt for at have en høj faglighed samt har en kompromisløs tilgang til håndværk. Derfor er vores tømrer i top og leverer arbejde af høj kvalitet, uanset om opgaven lyder på nybyggeri, ombygninger eller restaureringsopgaver. Vi er dit tømrerfirma, hvis du har brug for kvalitetshåndværk.

Vores tømrer udfører