Murerfirma med murer i mesterklasse

Murer med stensikre kompetencer

Murer med stensikre kompetencer

Vi udfører alle former for murer og montagearbejde som professionelt murerfirma. Vi arbejder på hele Sjælland, men primært i København, Ballerup og Roskilde.

Få en murer i mesterklasse

Hos NOELLBYG kan vi klare alle former for murerarbejde. Som dit murerfirma udfører vi alt lige fra nybyggeri, ombygninger, samt tilbygning til gulve og særlige byggeopgaver. Vi kan naturligvis også håndtere den samlede entreprise, så du har alle fordelene ved at have alle leverandørerne samlet ét sted. Som murerfirma har vi en passion for at levere detaljeorienteret håndværk, hvorfor vores murer altid er opdateret omkring de nyeste teknologier og metoder, som kan skabe endnu større værdi for vores kunder. Derfor vil du opleve en murer, som lytter og forstår dine behov – og med vores faglige viden og erfaring, kan vi skabe resultater i topklasse.

Som dit murerfirma sætter vi en ære i at levere vores arbejde til tiden. Vi udfører arbejdet på mest effektiv vis – hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet, og kundetilfredshed er topprioritet.

Har du brug for en murer?

Hvis du ønsker os til at være det murerfirma, der skal lave din opgave, giver vi naturligvise uforpligtende tilbud først. Ring til os på telefon 30 20 92 81, skriv til os på e-mail Kontakt@noellbyg.dk eller brug kontaktformularen herunder. Vi arbejder på hele Sjælland, hvor vi har flere store kunder i København, Roskilde og Ballerup.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et tilbud på din næste opgave.

Dit solide murerfirma

Hos NOELLBYG bliver du mødt af en murer med høj faglighed, som leverer håndværk i topklasse med et smil på læben. Som dit murerfirma sætter vi en ære i at få ansvaret for dit murerarbejde, uanset om opgaven lyder på renovering, nybyggeri eller ombygning. NOELLBYG er for dig, hvis du vil have en professionel murer, der ved, hvordan de bedste resultater skabes.

Vores murer udfører:

  • Murstensarbejde
  • Facadearbejde
  • Tagarbejde
  • Flise / klinkearbejde
  • Totalløsninger på renovering af hus / lejlighed
  • Boligforeninger
  • Forsikringsskader
murer i gang med at blande spartel til badeværelse
murer i gang med at blande spartel til badeværelse